Fotó Videó blog

Minden, amit tudni szeretnél a fotózásról, videózásról

Beköszöntő

2017. március 30. 12:02 - Boros Paholcsek Attila

A fotózás és videózás éppolyan sokszínű, mint a világ, amit meg akar örökíteni. Ez a blog azért jött létre, hogy ezt bemutassa.

Technika és kreativitás. Koncepció és improvizáció. Méricskélés és agyvihar. Szakma és művészet. Glamour és dokumentarizmus. Fény és árnyék, minden értelemben.

Az a célunk, hogy sokféle módon adjunk Neked inspirációt a képi világod megteremtéséhez. Gyakorlati segítséget, ötleteket és nézegetnivalót egyaránt.

seth-doyle-78491.jpg

Kiket várunk?

Mindenekelőtt a kezdő fotósokat. Kezeket a magasba! Mobillal fotózol? Kis kompakt géppel? Vagy rögtön komolyabb felszereléssel kezdenél neki? Segítünk eligazodni a fényképezőgépeden, és a sokféle készülék között is, ami a világon van.

Beleszerettél a videózásba, amióta felfedezted a telefonodon a kamerát, de szívesen csinálnál még jobb felvételeket? Jó helyen jársz.

Már évek óta fényképezel, de szívesen tisztáznál magadban néhány alapvető kérdést? Mondjuk tudatosabban szeretnéd irányítani a fényeket? Maradj velünk.

Praktikus tippekre vagy terméktesztekre vagy kíváncsi? Nézz be hetente többször.

Gépvásárláson töröd a fejed? Telefonról fényképezőgépre váltanál? Vagy fejlesztenéd a felszerelésedet? Segítünk.

Élő, izgalmas, sokszínű képanyagot szeretnél látni? Itt a hét több napján is megkaphatod a vizuális betevődet, a legváltozatosabb témákban és stílusokban.

Kíváncsi vagy, hogyan zajlik a profi fotósok és videókészítők élete? Téged izgalmas interjúkkal várunk. Tippek és trükkök a legjobbaktól.

És ha hírt kapunk egy fotós-videós pályázatról vagy egy jó kiállításról, arról is beszámolunk.

A fotó és a videó ma már mindenkié. De csináld meg azt a képet, ami csak a Tiéd!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotovideo.blog.hu/api/trackback/id/tr6312387147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

fotó videó